Om os

Fimaet.Watts Under AFD :  Mr. Cool har har arbejdet med køleteknik og klimanlæg i 35 år

Hos Watts.Mr. Cool får du altid en god service - Rådgivning og vejledning 

Når det gælder nyt eller omforandringer  Så gennemgår vi jeres hus sammen og Kigger på huset klimaskærm så vi kan finde den mest optimale løsning på jeres behov

Vi er ikke låst til et bestemt firma når det gælder produkter og ydelser. Så vi har frie hænder til at anbefale hvilket anlæg, der er mest hensigtsmæssigt for jeres bolig

Vi er medlem af Energi-forbedring.dk og Tekniq Garant ordning - Anmeld håndværker det er din sikkerhed for kvalificeret bistand!
Energi-Forbedring.dk er en forening af håndværkere, isoleringsfirmaer, rådgivere og producenter med ekspertise i energieftersyn og energioptimering af boliger og erhvervsbygninger.

Vi har alle gennemgået kurser i husets Klimaskærm Vedr vores produkter samt fået kendskab til vores håndværkeres / Kollegaers Mure -Tømrer Elektriker Produkter så vi kan give den optilmale info inden i bestemmer jer

En god handel kræver at begge parter Smiler

 

 

Hvem er  Watts / MR.COOL

Watts Under AFD : Mr.Cool er et firma  inden for Vvs installation Sanitet og varme / køle-fryseteknik / varmepumpeinstallationer / Solceller Husventilation / varmegenindvindsanlæg / Energivejledning.

Vi er et lille firma som har arbejdet med service - salg - montager siden 1987 .
 

Mr.Cool er et Aut  / Certificeret ISO  9001 Vvs & køleteknik firma.ISO 9001 Certficering er et lovkrav som kræves for at opstille/monter servicer og lave reperation på anlæg med kølemedie fyldninger - køle/fryseanlæg og klimananlæg samt varmepumper fra 2,5kg og op.

Firmaet Watts : Mr.Cool  har siden starten levet af omtale fra vores kunder bedre reklame findes ikke.


Mr.Cool har solgt  serviceret og monteret næsten alt inden Køle/fryse/brineanlæg anlæg  - varme - ventilation - varmegeninindvinding -  varmepumper Luft/luft -  Luftvand - Jordvarme .
Lige fra ubåde til kongeskibet - til den lille købmandsbutik og til supermarkeder.Stort som småt 

Fra fru jensen til Direktør Hansen. I Danmark fra Nord til Syd og videre til Færøerne og Grønland .
Når det gælder varmepumper. Så nøjes Mr.Cool  ikke kun med at sælge. Mr.Cool har det i sin egen bolig. Så Mr.Cool ved hvad der skal til i dette bette / store Hjem for at man kan trives
Vi holder hvad vi lover. Vi kommer gerne mere end en gang gennemgår et evt. projekt også hvis der nogle spørgsmål som man syntes man mangler svar på.

Vi er ikke låst til et bestemt mærke. Huse klimaskærm bestemmer mærket . Vi lader ikke pengene styre vort arbejde eller tilbud. Vi står inden for det vi sælger. Vi siger fra hvis vi ikke mener at vi kan magte opgaven.


Vi laver et seriøs stykke arbejde. Vi er gode til det vi gør. Vi lytter til kundens behov og vi sætter os ind i tingene . Vi bruger uddannet håndværker ( Aut samarbejdspartner ) til det vi ikke er gode til.
Vi laver komplette løsninger. Så i behøver kun at rette henvendelse til et sted. Så sørger vi for at vor samarbejdspartner levere det vi ikke selv kan lave.    


Og vi yder en god service og servicen stopper ikke når anlægget er solgt og monteret. En god handel består af af begge parter smiler og er glade.

God handler bygger på tillid