Om os

Hvem er vi?

Mr .Cool har arbejde med køleteknik og klimaanlæg i 32 År

Mr.Cool er et firma  inden for Vvs installation Sanitet og varme / køle-fryseteknik / varmepumpeinstallationer / Husventilation / varmegenindvindsanlæg / Energivejledning.

Vi er et lille firma som har arbejdet med service - salg - montager siden 1987 .
 

Mr.Cool er et Aut  / Certificeret ISO  9001 Vvs & køleteknik firma.ISO 9001 Certficering er et lovkrav som kræves for at opstille/monter servicer og

lave reperation på anlæg med kølemedie fyldninger - køle/fryseanlæg og klimanalæg samt varmepumper fra 2,5kg og op.

 

Firmaet Mr.Cool  har siden starten levet af omtale fra vores kunder bedre reklame findes ikke.


Mr.Cool har solgt  serviceret og monteret næsten alt inden Køle/fryse/brineanlæg anlæg  - varme - ventilation - varmegeninindvinding -  varmepumper Luft/luft -  Luftvand - Jordvarme .
Lige fra ubåde til kongeskibet - til den lille købmandsbutik og til supermarkeder.Stort som småt 

Fra fru jensen til Direktør Hansen. I Danmark fra Nord til Syd og videre til Færøerne og Grønland .
Når det gælder varmepumper. Så nøjes Mr.Cool  ikke kun med at sælge. Mr.Cool har det i sin egen bolig. Så Mr.Cool ved hvad der skal til i dette bette / store Hjem for at man trives
Vi holder hvad vi lover. Vi kommer gerne mere end en gang gennemgår et evt. projekt også hvis der nogle spørgsmål som man syntes man mangler svar på.

Vi er ikke låst til et bestemt mærke .Vi lader ikke pengene styre vort arbejde eller tilbud. Vi står inden for det vi sælger. Vi siger fra hvis vi ikke mener at vi kan magte opgaven.

God handler bygger på tillid
Vi laver et seriøs stykke arbejde. Vi er gode til det vi gør. Vi lytter til kundens behov og vi sætter os ind i tingene . Vi bruger uddannet håndværker ( Aut samarbejdspartner ) til det vi ikke er gode til.
Vi laver komplette løsninger. Så i behøver kun at rette henvendelse til et sted. Så sørger vi for at vor samarbejdspartner levere det vi ikke selv kan lave.    


Og vi yder en god service og servicen stopper ikke når anlægget er solgt og monteret. En god handel består af af begge parter smiler og er glade.